perjantai 11. marraskuuta 2016

Vankina Turun linnassa vuodesta 1570

Vuonna 1577 minut syrjäytettiin vallasta ja Juhana sai kruununi. Hän oli saanut aateliston puolelleen ja he yhdessä olivat suunnitelleet vallankaappauksen. Nyt Juhana istuu valtaistuimella, hän ja hänen puolalaisvaimonsa! En voi uskoa että rakkaan Kaarinani paikalla istuu Jumalaa halveksuva katolilainen. Mitä syntiä!

Kuvahaun tulos haulle turun linna
Turun linna

Nyt homehdun perheeni kanssa Turun linnassa. Kuinka epähygieenistä täällä voi ollakaan! 2000-luvun Suomessa sentään vankiloissa on puhdasta. Ei rottia ja hiiriä vilisemässä tyrmien lattioilla. Toisaalta sentään perheeni on kanssani. Toivoisin heille tosin parempaa elämää kuin tämä. 2016 vuoden Suomessa sentään lapsista pidetään valtion puolesta huolta tilanteen vaatiessa. Terveydenhuolto ja tuet ovat toimivia sekä lisäksi peruskoulutus tarjotaan kaikille varallisuudesta riippumatta! Kuinka outoa!

- Eerik XIV

Eerik XIV eli monta vuotta vankeudessa Ruotsin sekä Suomen alueella. Hänet oli määrä teloittaa, mutta ennen sitä Eerik kuitenkin kerettiin myrkyttää 1577. Ilmeisesti veljensä Juhanan III käskystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti